Бени Османоски против Камара на 14 октомври

Бени Османоски на 14 октомври во К-1 излегува на мегдан со Французинот Диагули Камара.

Средбата ќе се одржи во Швацарија во категоријата до 82 килограми по К-1 правилата во организација на ВБЦ Хол спортс акдеми и Свис Лас Вегас еволушн.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...