Балканец освои шест медали на „Ментаз Алајбегу“

Балканец денеска со младите борачи имаше добар настап на Меморијалниот меѓународен турнир „Ментаз Алајбегу“ во Скопје освојувајќи 6 медали – 2 златни, 2 сребрени и 2 бронзени.

Медалите ги освоија: Леон Манов и Јован Балабанов – златни, Андреј Мишев и Александар Нацев – сребрени и Гоце Петрушев и Никола Нацев – бронзени.

Ipon.mk

print