Балканец и Катунци (Бугарија) одржаа заеднички трегнинг во Штип

Balkanec i Katunci zaednicki trening 7.2.2017

Денеска во еднодневна посета на БК Балканец беа млади борачи од БК Катунци (Бугарија), при што е одржан заеднички тренинг и соработката помеѓу двата клуба е продлабочена. Во иднина се очекуваат нови заеднички тренинзи, како во Штип, така и во Бугарија.

Balkanec i Katunci zaednicki trening 2 7.2.2017

Balkanec i Katunci zaednicki trening 3 7.2.2017

print

Можеби ќе ви се допадне...