Балканец во Петрич по нови трофеи (ФОТО)

Младите борачи Балканец од Штип утре ќе учествуваат на силниот Меѓународен турнир „Серафим Брзаков“ во Петрич, Бугарија.

Боите на Балканец ќе ги бранат следните борачи:
пионери
38кг Стефан Штерјов
42кг Ненад Панов
47кг Дарио Димитров
53кг Окан Мамудов
59кг Филип Тасев
деца
30кг Леон Манов
35кг Леон Стојанов
35кг Марио Ананиев
42кг Тео Стојков
49кг Никола Гацов
59кг Андреј Трајчев.
Екипата ја водат тренери Мијалче Ананиев и Давор Тасев, а во составот се и судиите од Штип Марјан Лазаров и Даниел Илиев, сите предводени од претседателот на БК Балканец Виктор Богданов.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...