Бадр Хари – Хесди Гергес 2 – промо ВИДЕО

На 3-ти март ќе бидеме сведоци на враќањето на Бадр Хари, кој послената борба ја загуби од Рико Верховен. Бад Хари ќе се сретне со Хесди Гергес од Египет, а двајцата се бореа во 2010 година, а потоа Бадр Хари го изудира Хесди Гергес додека беше на подот.

Од Глори објавија кратко промо-видео:

.

print

Можеби ќе ви се допадне...