Бадр Хари: Подготвен сум да го шокирам светот

Легендарниот кикбоксер Бадр Хари продолжува да тренира за неговото враќање. Сè уште не е познато кога ќе се врати, но Глори објави дека шампионот во тешка категорија Рико Верховен ќе ја брани титулата во Амстердам на Глори 59.

Во оглед на ситуацијата во тешка каегорија Бадр Хари е најзначајното име за борба со Верховен, а тоа ќе донесе и многу приходи за Глори.

Во меѓувреме Бадр продолжува да се поготвува, а наскоро ќе добиеме потврда за нивниот дуел.

E X P L O S I V E #TheyAreNotPrepared #ReadyToShockTheWorld

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

.

print

Можеби ќе ви се допадне...