Артан Рушити ги заврши настапите на Медитеранските игри

Артан Рушити (-81 кг) загуби од Мароканецот Ачраф Мути на Медитеранските игри во Тарагона на Медитеранските игри.

Мути славеше со ипон и вазари.

Ipon.mk

print