Ана Врачаревиќ ќе одржи семинар во Скопје

На 13 и 14 мај во Скопје ќе се одржу голем семинар за реално аикидо со Ана Врачаревиќ носител на мајсторски појас 9 дан. Организатор на семинарот е ЦРА Маруи и КРА Кеико во спортскиот центар Кале.

Покрај Врачаревиќ семинарот ќе го водат Ѓуро Илиќ (7 дан) и Бранко Рашовиќ (3 дан во џудо).

На семинарот ќе земат учество повеќе мајстори од Македонија и ученици на реалното аикидо.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...