Амбасадорот Џефри Голдштајн го посети БК Чаир (ФОТО)

Амбасадорот на ОСЦЕ, Џефри Голдшатјн, го посети Боксерскиот клуб Чаир.

Голдштајн, како љубител на боксот, го посети нашиот реномиран клуб на тренинг во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ и се интересираше за работата и условите на клубот, како и за резултатите.

БК Чаир му поклони маичка со логото на клубот во знак на благодарност.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...