Ален Амедовски се бори со Французин на Белатор во Џенова

Ален Амедовски (7-0) на 1 декември има нова пресметка на настанот Белатор Џенова во Италија.

Амедовски кој не знае за пораз ќе се сретне со Французинот Ибрахим Мане (7-1) кој дебитира во Белатор. Нивната борба е во категоријата до 84 килограми.

Во полседната борба нашиот ММА борец кој живее во Италија го совлада Вил Флури од Ирска на Белатор 203 во Рим.

Ipon.mk

print