Александар Неделковски најдобар каратист на првиот Меморијален турнир „Димче Кичевски“

Александар Неделковски од КК Металург е прогласен за најдобар натпреварувач на првиот Меморијален карате турнир „Димче Кичевски“ кој се одржа денеска во Скопје.

Неделковски се натпреваруваше во кати.

Првиот Меморијален турнир „Димче Кичевски“ е во организација на КК Скопје и Горан Алексовски – Конти.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...