Александар Емилијаненко си игра со младите во салата (ВИДЕО)

Во последниве години, Александар Емелијаенко не престанува да создава проблеми. Во 2014 годинабеше осуден за силување, кое го негираше, но сепак помина две години затвор. Во 2017 година се врати во ММА, а само Рамзан Кадиров му подаде рака. Претседателот на Чеченија го зеде под негово закрило во Фајт клуб Ахмат и Емелијаненко постигна 2 нокаут-победи и 1 нерешена борба во чеченската организација.

Пред неколку месеци, Александар повторно беше вмешан во скандал по возејќи пијан удри во запрен автомобил во обид да избега од полицијата. Тоа доведе до негово разрешување од страна на руската организацијаРЦЦ, каде што забележа две победи со нокаут. Во моментов е во серија од 5 последователни победи и преговара со БКФЦ.

Емелијаненко не престанува да троши време во салата и денес одлучи да си поигра со децата:

print