Азис Салиху е на нозе и со насмевка! (ФОТО)

azis-salihu-so-soprugata

Боксерската легенда Азис Салиху по полека закрепнува од операциите во Истанбул, Турција, и се враќа во нормала.

azis-salihu-so-soprugata-i-kerkata

Сега може да се види насмевка на неговото лице. Деновиве го посети неговата сопруга, која до сега имаше проблеми со документацијата.
Подобрената состојба на Салиху се должи и на неговиот спорстки дух, велат од неговото семество и додаваат дека неговиот организам ја издржал и најтешката операција, која инаку на друг и небибила направена.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...