Абдурахим Идризи шампион во кати на Македонија

Abdurahim prv na Drzavno 2015 kadeti

Абдурахим Идризи покажа зошто бил земан во репрезентацијата на Македонија на Севтското првенство за кадети, јуниори и јуниори до 21 година. Тој и денес на Државното превснтсво за кадети, јуниори и јуниори 21,  како член на КК Форца, стана државен првак за кадети во кати.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...