Џудо федерацијата утре одржува изборно Собрание
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Џудо федерацијата на Македонија (ЏФМ) утре во скопскиот хотел Аристократ со почеток во 10 часот ќе го одржи изборното Собрание, а ќе се бираат претседател и Управен одбор.

Претседател на ЏФМ е Ванчо Настов.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone