За џудистите на Миоки злато, сребро и бронза во Ниш (ФОТО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

На Меѓународниот турнир што се одржа вчера во Ниш, Србија, џудистите на Миоки освоија три медали, односно златен, сребрен и борнзен.

Медалите ги освоија: Борјана Поп-Атанасова – златен, Марија Кузмановска – сребрен и бронзен Моника Стојковска. Останатите учесници прикажале одлични џудо борби.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone