Џудистите на Мастер освоија две сребра и бронза во Романија (ФОТО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

На Меѓународниот турнир „Турну Северин“ во Дробета -Романија, Џудо клубот Мастер од Прилеп со тројца натпреварувачи освои три медали.

Медалите ги освоија Михаил Талески сребрен, Валентина Васаревска сребрен и Мила Илиеска Мила-бронзен.

Тренерот Јове Паскоски е задоволен од своите натпреварувач ии најави низа натпревари што ги очекуваат во наредниот период.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone