Џорџо Петросјан славеше со прекин на Ву Лин Фенг (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

giorgio wulin fen

Откако во август ја освои титулата на Херој легенди, Џорџо Петросјан се врати во Кина.

„Докторот“ на Ву Лин Фенг настанот во Шангај го декласираше кинескиот борец Ји Фукаи. Иако судијата Тони Викс му даде повеќе дополнително време за опоравување, отколку што дозволуваат правилата, од неговиот агол ја фрлија крпата по втората рунда.

https://youtu.be/Oq14TDBrsjA

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone