Љупчо во друштво со легендите Бил Валас и Дон Вилсон
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Ljupco vo drustvo na Bil Valas i Don Vilson

Нашиот реномиран меѓународен судија во кик бокс, Љупчо Стојчевски, на легенарниот Бил Валас, кој се смета за основач на кикбоксот, му го честиташе роденденот со заедничка фотографија.

Оваа фотографија е направена во 2005 година на Светското првеснтво во Унгарија со уште едно познато име на боречките спортови и на филмското платно, како и Валас, Дон Вилсон.

ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone