Федор Емилијаненко преговара со УФЦ!
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

fedor_training_mma

Една од легендите во мешаните боречки вештини (ММА), Федор Емилијаненко, беше ВИП предавач на младинскиот форум во Северно-кавкаскиот регион, каде одговараше на прашања на гледачите.

 Едно од најпознатите интригантни прашања кон Федор беше во која организација ќе го направи враќањето. Еве што вели Емилијаненко за ова прашање:

 „Во моментов активно преговараме со УФЦ, како и со уште неколку американски организации. Наскоро се ќе се заврши и ќе може да го објавиме тоа“.

 Противник што го посакувам во овој момент е најдобариот борец во светот, шампионот на УФЦ – Фабрицио Вердум.

 Поминаа три години откако се пензионирав и за тоа време не сум имал професионален меч, затоа за мене ќе биде одлична шанса да ги проверам моите вештини“.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone