Боксерската федерација утре го одржува годишното Собрание
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Боксерската федерација на Македонија (БФМ) утре го одржи годишното Собрание со почеток во 11.00 часот ќе. Собранието ќе се одржи во Скопје, во просториите на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје.

На дневен ред се повеќе точки како:

-извештај за работа со финансиски извештај за 2017 на бфм;

-прием на нови клубови за челнови на бфм;

– програма за работа на БФМ за 2018 година;

-календар за натпревари на БФМ за 2018 година.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone