Урбан инвест е најдобар спортски колектив, Владнака Аврамова – млад спортист и Стефанија Грозданова најкаратист во Квадарци
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Во изборот на најдобри спортисти на град Кавадарци за 2017 година Карате клубот Урбан инвест е прогласен за најдобар спортски колектив, а Владанка Аврамова најдобар млад спортист, додека Стефанија Грозданова е најдобар каратист.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone