Стефан Сталески славеше против Арт Лоџа од Косово
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Стефан Сталески од ММА клубот Максам од Прилеп славеше против Арт Лоџа од Косво на ММА настанот на ИФЦ во Урошевац/Феризај во Косово во категоријата до 66 килограми.

Сталески ја доби борбата во втората рунда со армбар.

„Ова беше тешка и неизвесна борба“, картако прокоментира неговиот тренер Пеце Ангелески.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone