Сребрен медал за Христаки Давитковски на ВАДО купот во Италија (ФОТО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Христаки Давитковски се закити со сребрениот медал на ВАДО купот во Олбија-Сардинија, Италија.

Давитковски се натпреваруваше во конкуренција на ветерани.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone