Ронда Русеј: Размислував за самоубиство по поразот од Холи Холм, но … (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Ronda se smee fo fustan

Поранешната ММА шампионка, Ронда Русеј, во ТВ интервју за The Ellen DeGeneres Show призна дека планирала самоубиство по поразот од Холи Холм.

Ronda vo [outo na Elen

Русеј го доживеа првиот пораз во кариерата и призна какви се мисли поминале низ нејзината глава, откако се прибрала од шокот.

ronda rusej

„Реков дека тоа е крај. Си мислев дека никој не сака да ме погледне. Веќе бев ништо, незначителен човек кој веќе не е непобедлив. Ми идеше да се самоубијам. Тогаш го видов Тревис и сфатив дека животот продолжува. Сакам да имам дете од него и тоа ме крена“, изјави Ронда.

https://youtu.be/iwCdv9iR8P8

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone