Репрезентативците Јасин Лама и Лулзим Исмаили на бокс турнир во Приштина
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Македонските бокс репрезентативци Јасин Лама и Лулзим Исмаили ќе учествуваат на Меѓунардониот турнир во Приштина по повод 10 години „Незавиност“ на Косово, кој ќе се одржи на 17 февруари.

Репрезентацијата ќе ја водат селекторот ПетарЧурлиновски и помошникот Фатон Салиху.

На турнирот ќе учествуваат репрезентациите на Косово, Албанија, Црна Гора и Македонија.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone