Путин му ја стисна раката на штипјанецот Бобан Данов!
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

dANOV I PUTIN

Нашиот репрезентативец во борење Бобан Данов (БК Балканец) кој е на подготовки во Русија, имаше средба со претседателот на Руската Федеррација, Владимир Путин.

Познато е дека Путин  љубител на боречките вештини, бидејќи тој е џудо мајстор, а од неодамна и карате мајстор. Се почесто е во друштво со мајстори на спортот, како Жан-Клод ван Дам, Стивен Сигал, Федор Емилијаненко итн…

Нормано, фотошоп средба!

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone