По повод 30 години на АК Пелистер се одржа семинар во Битола (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Aikido seminar vo Bitola 20.3.2016

По повод 30 години на Аикидо клубот Пелистер во Битола викендов што измина се одржа семинар од државаен карактер.

Antonio Momiroski vo bitola na seminar

Со семинарот раководеше мајсторот Ѓуро Илиќ. Покрај тоа имаше и погање за појаси.

Ipon.mk/В. Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone