Погледнете ја прошталната борба на Петер Аертс (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Легендарниот Петер Аертс на 23 април во WFL (ВФЛ) во Алмере ја одработи прошталната борба.

46-годишниот трикратен победник и трикратен финалист на К-1 Гран при со одлука на судиите го победи Французинот Нордин Махидин. Постои многу голема веројатност дека „Дрвосечачот“, сепак, уште неколку пати ќе го видиме во арената.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone