Паркер го загрижи Џошуа со обвинувањата за допинг (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Џозеф Паркер го загрижи Ентони Џошуа со обвинувањата за употреба на анаболни стероиди. Во интервјутото новозеландскиот боксер не ја пропушти можноста да го зајаде својот иден соперник за импресивниот физички игзлед. Нивниот меч е кон крајот на март и е за три од светските титули во тешка категорија.

„Обидот да ме загрижи, е крунисан со успех. Јас сум отворен за анти-допинг службите. Тие знаат каде се наоѓам во одреден период. Можат да не проверат кога сакаат. По таквото барање на Паркер на мене ме ни останува избор, освен да излезам на средба во рингот против Џозеф, за да нема сомневање кој е посилен“, изјави Ентони Џошуа.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone