Пакијао сака реванш со Хорн во Филипините
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Филипинската суперѕвезда во бокс откри дека се надева оти реванш мечот со Џеф Хорн (Австралија) ќе го направи во неговата татковина.

Првата средба се одржа во Австралија. Дуелот му припадна на Хорн со прилично контроверзна одлука на судиите.

„Ние ќе се потрудиме да оствариме средба на Филипините, ова ќе биде добро за нашата земја во однос на туризмот, а имам многу пријатели кои ме поддржуваат. Отсекогаш сакав мојата последна битка да се одржи на Филипините“, изјави Пакијао.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone