Нокаутот на Чингиз Алазов со висок удар на Тај бокс манија (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

На крајот на јануари во Торино се одржа традиционалната приредба Тај бокс манија.

Организаторите објави снимки од борбите меѓу Чингиз Алазов и Карима Алус. 24-годишниот Белорускин го нокаутира противникот со висок удар (хај кик) во првата рунда.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone