Најдоброто од Бадр Хари (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

badr-hari-marsten

Во пресрет на настанот Колисион на 10 декември во Оберхаузен, Глори објави видео со најдобрите моменти од кариерата на Бадр Хари.

Поранешниот К-1 шампион е најпопуларен кикбоксер на светот благодарение на неговиот див стил на борба и бројните нокаути.

За време на неговата кариера ги победуваше Петар Аретс, Алистер Оверем, Руслан Караев, Ерол Цимерман, Стефан Леко, Забит Самедов, Гокан Саки, Исмаел Лондт, Семи Шилт, Алексеј Игнашов, Глаубе Феитос, Реј Сефо…

https://youtu.be/Fj7XdhlaJa8

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone