Миочиќ повторно испрати моќна порака: Ќе бидам број 1!
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

stipe_top5

Стипе Миочиќ ја продолжува социјално-медиумска кампања за доаѓање на местото прв предизвикувач. Во средата, тој повторно се огласи пеку својата официјална страница на ФБ и најави лов на позицијата број еден, која моментално ја држи Фабрицио Вердум.

 „На пожарникарот“ ја објави фотографијата на ТОП пет тешкашите во светот каде што тој во моментов е на четвртото место. Но, на тоа го додаде коментарот дека е „полн со самопочит и гладен“.

 „Јас ќе бидам број 1“, вели тешкашот Миочиќ.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone