Минхен сала на честта 2015: Ивица Алексовски меѓународен инструктор на годината!
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Priznaznie za Ivica od Minhen

Синоќа на големата свеченост организирана во Минхен, Германија, за својата работа во боречките спортови, како џит кун до и барзилско џиу џицу, Ивица Алексовски, доби награда за својата работа во 2015 година „Меѓународен инструктор на годината“ на манифестацијата „Минхен сала на честта 2015“.

Ivica i Zoran vo Minhen

Додека Зоран Петковски ја доби наградата за „Животна посветеност 30 +години“ како тренер за џит кун до и кик бокс.

Zoki i izbranite

Ова е убаво признание за нашите врвни мајстори на овие боречки спортови. Веруваме дека ова е мотив повеќе од нивните клубови да излезат уште поголеми мајстори и натпреварувачи кои достојно ќе ја презентираат Македонија на спортски план.

Minhen demonstracija

Izbranite vo Minhen

 

Ivica i Sintija Rotrok vo MInhen

 

ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone