Меѓународниот џудо турнир „Прилеп опен“ ќе се одржи по 16 пат
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Во недела (29 октомври) по 16 пат се одржува Меѓународниот џудо турнир „Прилеп опен 2017“ во организација на ЏК Пролетер.

Турнирот е за пионери, пионерки, кадети и кадетки. Натпреварите почнуваат во 11 часот во салата на СОУ „Ристе Ристески – Ричко“.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone