Мек Грегор: „Кучешко гомно, клекни на колена и молиме“! Хабиб одговори со сјајна фотомонтажа
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Хабиб Нурмагомедов објави феноменална фотомонтажа, со која алудира на тоа како Конор Мек Грегор бега од него, за овој да не му го одземе појасот. А се тргна со твитот на Мек Грегор.

Од друга страна, Нурмагомедов веднаш по победата над Барбоза рече дека целта му е да се бори против Конор Мек Грегор за појасот (иако таа „чест“ правно му припаѓа на Тони Фергусон). Требаше да само малку време пред пристигне одговорот на Ирецот, а тој беше доста суров.

„Тој Дагестанец беше кучешко гомно, сите вие сте полуделе. Оваа игра е преполна со неспособни клошари подготвени да бидат пратени на спиење. Платете ме колку вредам и кралот ќе се врати“, напиша Мекгрегор, а потоа одлучи директно да му се обрати на Нурмагомедов, со наредниот твит:

„Навистина, навистина, навистина треба да клекнеш на ебаните колена и да ме молиш. Инаку, ме заболе за тебе. Оваа година излегува моето виски, така што ми требате“.

Одговорот на Нурмагомедов беше сликовен и едноставно сјаен. Уживајте!

https://twitter.com/TeamKhabib/status/947895645104418816?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ffightsite.hr%2Frubrike%2Fufc%2Fmcgregor-klekni-na-koljena-i-moli-me-khabib-odgovorio-sjajnom-fotomontazom%2F

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone