Мајк Тајсон и на 51-годишна возраст удира јако (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Поранешниот апсолутен светски шампион во тешка категорија, американската легенда Мајк Тајсон, дури и на 51-годишна возраст, не ги загуби боксерските вештини.

Железото Мајк боксира здраво и покажува одлична форма.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone