Лирија го освои Купот на Македонија во екипен пласман (ФОТО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Лирија го освои Купот на Македонија во екипен пласман за 2017 година.

Борачите на Лирија со завршувањето на Државното првенство за пионери денеска во Скопје собраа најмноу победи во сите конкуренции 289. Втора е кипата на Балканец со 201 бод, а Тефејуз со 157 поени е трет.

Конечниот пласман ќе биде дополнет…

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone