Лео Виеира ја анализира борбата на Бучеча (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Buchecha so pojas

Натпреварувачот во бразилско џиу џиту од тимот „Checkmate“, Лео Виеира направи кратка анализа на непредвидливата борба на неговиот ученик, Маркус Бучеча.

„Многу е тешко за луѓето да ја одгатнат борбата на Бучеча. Никогаш не знаеш што ќе направи тој. Тој може да те внесе во гардот, да те урне. Не може да кажеме за него дека има одреден тип на борба или одредена позиција, за која се залага често“.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone