Кристијан Воденски прв во Граплинг лигата на Германија
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Vodenski prv na grapling vo Germanija 2016

Кристијан Воденски го освои првото место во категоријата до 30 килограми во Германската граплинг лига.

Кристијан го победи Велјко Фрич и Ерин Кајран. Со ова тој го освои вториот трофеј, бидејќи прв пат победи во 2014 година, а во 2015 година не се одржа.

Kristijan sam GPL

Ipon.mk/В. Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone