Конор Мек Грегор удри служебно лице на Белатор во Даблин (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Конор Мек Грегор е првото име на настанот на Белатор во Даблин, но поради погрешни причини.

Шампионот на УФЦ предизвика скандал.

Прво, прославувјќи ја победата на својот клупски колега Чарли Вард го турна судијата Годард, откако обезбедувањето претходно се обиде да го оддалечи од кафезот, бидејќи не беше пријавен како секундант.

Потоа Мек Грегор повторно се враќаше во кафезот преку жицата и притоа го удараше службеното лице кое се обидуваше да го спречи во тоа.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone