Конор Мек Грегор и Нејт Дијаз на отворен тренинг за УФЦ 196 (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

conor trening ufc196

Во Лас Вегас се одржа отворениот тренинг за УФЦ 196.

Пред медиумите излегоа протагонистите на главната борба на вечерта, Конор Мек Грегор и Нејт Дијаз.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone