Импресивна аикидо демонстрација на Стивен Сигал (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Stiven Sigal

Аикидо демонстрација на Стивен Сигал на Меѓународниот фестивал по борбени вештини во Астана.

Погледенте ја!

https://youtu.be/Vaj2FRze2uk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone