Имер Кадриовски обезбеди комби за БК Лирија
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Претседателот на БК Лирија обезбеди комби за клубот од марката „фолксваген“ за да може борачите нашиот клуб да патуваат полесно на домашните и меѓународните натрпревари.

Ова е добар почеток за претседателот Имер Кадриовски кој неодамна беше избран на оваа функција. Инаку Кадриовски е поранешен борач, а сега бизнисмен кој тргува со овошје во Германија.

Со овој подарок на борачите на Лирија им се поедноставуваат патувањата.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone