Заеднички тренинг на Кро Кап и Стипе Миочиќ (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

kro-kap-borba-miocik

Стипе Миочиќ престојот во Хрватска го икористи за посета Мирко Филиповиќ.

Двоецот одработи и заеднички тренинг  во салата на Кро Кап.

ВИДЕО.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone