Ексклузивно со Масао Кагава: Каква е судбината на каратето?
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Kagava i Jas

Дали каратето ќе биде олимписки спорт?

Ќе има ли промена на правилата?

Кои карате организации се вклучени во преговорите за ОИ?

Ова се само дел од одговорите што ги даде господинот Масао Кагава ексклузивно за ipon.mk.

Се ќе дознаете во утрешнето интервју!

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone