Единствената вистинска борба на Брус Ли (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Познавачите тврдат дека ова е снимка од единствената вистинска пресметка на легендарниот Брус Ли. Противник му е Тед Вонг, еден од најнадежните кунг-фу борци во тоа време. По ваква смирена супериорност, тешко се наоѓале предизвикувачи.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone