Душан Чимев ќе се бори за светската титула на СПФ во Урошевац
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Македонскиот кикбоксер Душан Чимев од КБК Горила од Скопје на 29 декември ќе настапи на настанот во повеќе боречки спортови во Фезирај (Урошевац) во Косово и ќе се бори за светската титула на СПФ промоцијата.

Чимев ќе се бори против Бурим Рама од Шведска во категоријата до 78 килограми. Инаку Рама има настапувано и во Глори.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone