Дејан Митровски избран за член на Бордот на ВАКО Балкан, Неделковска не е резибрана во ВАКО Европа
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Претседателот на Кик бокс федерацијата на Македонија Дејан Митровски на вчерашната седница на Бордот на ВАКО за Балканот е избран за нов член.

Од друга страна, Македонија остана без член во Бордот на ВАКО Европа, откако во новиот реизбор не се најде досегашниот претставник Александра Неделковска.

Ipon.mk/В.Д.

print
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone